tjabba tjena hallå

HEJ FOLKET!

Vet att jag inte varit överdrivet aktiv idag men gick ju inte upp förens 15.00 och sen har de varit full rulle nivet, inte lätt att vara ungdom när dygnet bara har 24 timmar och man sover 14 av dom. hihi.

Åkte iallafall iväg i eftermiddags och hämtade Erica, sen drog vi och hämtade upp Linnea också på vägen och sen blev det stallet och hämta transport osv. Erica red samtidigt som mig på Snowy hehe, trimmade bara igenom inför imorgon och det gick faktiskt riktigt riktigt bra! Hoppas det håller i sig tills imorgon bara haha.. HÅLL ALLA TUMMAR OCH TÅR FÖR MIG TACK!


Sen åkte vi runt halva stan kändes de som för att hitta ngt thaiställe som hade öppet så jag kunde få min jävla thaimat som jag ville ha.......
Eftersom jag är lite tjock av mig trots att jag är smal så köpte jag två olika rätter för att jag inte kunde bestämma mig, gott som fan va det iallafall så nu sitter jag mätt och belåten i Ericas säng och kollar lite fimer från dagen. Orkar inte fixa ngra filmer till er just nu men lite bilder kanske jag kan bjuda på iallafall hehe


 


Goodmorniiiiing

Börjar misstänka att jag har allvarliga sömnproblem. vaknade vid tolv, somnade sen om och vaknade vid tvåtiden, låg sen och drog mig tills klockan tre då jag insåg att jag va tvungen att gå upp för att hinna med det som hinnas ska. hehe. Känner ju mig utvilad iallafall, alltid ngt?

Tvättar lite grejer inför tävlingen imorgon och ska äta frulle, sen beger jag mig mot stallet! När vi är klara i stallet med allt fix så blire sleepover hemma hos Erica (http://fullblodsbiten.blogg.se), myspys!

Lever livet

Anlände precis på min slutdestination las bed. Träffade älsklingsnatta en sväng innan, käkade jordgubbar, drog och fikade och självklart så tjötade vi hål i huvudet på varandra. Eller mest jag kanske, är ganska bra på dedär med att prata heheh. Supermysigt iallafall!

När natta skulle ta bussen hem så mötte jag hille och snäll som jag är så skjutsade jag hem honom och har sen hängt med dom resten av kvällen. Lika chilledill och roligt som vanligt , intressantare än så blir inte min dag. ihihihih Puss och godnatt och ni får en gammal favoritbild på mig och nattis

hahahahahaha


I don't care. I love it

Mamma kom in och väckte mig 20 över tolv, snacka om att jag har vänt på dygnet. INTE BRAAAAAAAAA men jag älskar ju att sova..Aja, sprang ut med hunden direkt så inte mamma skulle ragea på mig hehe. Nu ska jag äta frulle och allt sånt ointressant ingen vill läsa om. På tal om sånt, vad vill ni läsa om egentligen?


Såhär normal är min hund

**Fyndig och rolig rubrik**

Kom precis hem, alldeles för sent egentligen men så går det när man ligger kvar i sängen till fem på eftermiddagen..antar jag. hehe.

Spenderade (som vanligt) kvällen med killarna. Kollade fotbollen (Seriöst besviken på Ronaldo. tur att han fortfarande är snygg..), chillade och såklart så blev det några avsnitt med Masterchef också hehe (Gordon Ramsey <3). Kan ju säga att jag aldrig slutar förvånas över alla sjuka historier man får höra när man är med dessa människor haha..

Har hunnit med att gå ut en snabbis med hunden också, 3 på natten, hur duktig är inte jag? Fast när han började kolla mot skogen och morra och skälla så sprang jag in med honom ganska fort igen, hundjävel till att skrämma ihjäl mig.. Får nog skaffa mig en livvakt eller något som kan skydda mig.

Skulle tippa på att jag inte svänger in här på laz bloggaz innan 12 imorgon(måste ju hinna sova lite) då det är då jag blir tvingad på den dagliga hundpromenaden(tack för den mamma).

Känner att jag nu i efterhand när jag läst igenom mitt inlägg lite snabbt, märker en viss överanvändningen av ((((((())))))) <------------- paranteser om ni inte fattade att jag menade de. MEN VET NI VAD? det skiter jag fullständigt i. Mycket nöje från mig till er att läsa alla (()()())(())()()()()())) . För att visa hur lite jag bryr mig så får ni denhär: ('-'))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) <---- detdär är min Careworm.

förlåt igen. men ni har väl märkt att jag inte skriver något vettigt vid den här tiden på dygnet. får psykos av min trötthet. Så slutar nog skriva nu innan alla börjar tro att jag är totally mental. puss och godnatt och här får ni en bild på min snygging

Now you're in my way

Inte ens jag kunde med att ligga i hela sängen så drog en dusch och drar iväg med svarta faran. Orkade inte ta ngn ordentlig bild men ni får en liten hint om mina snygga kläder som jag har på mig idag :'

Shorts från BikBok och skjortsaken är från SOLO

me zow zorri

men roligare inlägg kommer jag nog inte bjuda på idag, tar en riktig slappisdag idag och det är väl ganska tråkigt att läsa om hehehhe , skriver sen om det händer något intressant men hoppas inte för mycket

Ni får se en söt bild jag hittade när jag glodde genom datan, världens sötaste och charmigaste häst!

Chilling in my bed

just because I can

My day so far

En dålig natts sömn, en hund som vägrar gå och en blödande tumme. Någon som vill byta? : pppPp

Just do it

Är otroligt oinspirerad för tillfället när det kommer till rubriker. Kanske märks, antagligen märks det men ah hej tjena mittbena.

Kom precis hem, Jennifer vann Masterchef. DE SÖG, VARFÖR VANN HON OCH INTE CHRISTIAN? Som ett slag i ansiktet. typ.

Avslutade kvällen med att kolla på en film som hette Felon, den va jeeteebraaahhhh. Men den va ganska hemsk osv osv osv men det är väl de flesta bra filmerna. Om det inte är en komedi då, en komedi som är hemsk får nog inte så höga betyg. he-he.

Känner att mina grymma nattinlägg verkligen är jätteroliga att läsa då jag skriver som ett tjockmongo on crack när jag är trött. (vilket man ofta är på natten om ni inte visste det). Men någon kanske finner något nöje i att läsa mina flummiga konstiga inlägg utan någon särskild innebörd, vem vet, inte jag.

Nu ska jag sova så jag orkar gå ut med hunden imorgon, ihihihih puss och godnatt och allt såntdär fjolligt man säger. Ni får en snygg bild på mig och liza bara för att jag saknar den plutten

Helgens hoppning

Bjuder på lite bilder från helgen medan jag glor masterchef och äter thaimat hehe, Puss.

My evening

Masterchef usa (Gordon <33333)


Thaimat


och mina fina vänner
 


Bättre kväll går nog inte att kirra

En jätteirriterande sak

Att bryta kontakten med någon som man flyttat långt bort ifrån är för mig oftast ganska enkelt. Menar, det är ju bara att radera konversationer , nummer, ta bort människan på facebook. Så är den borta ur ditt liv. Inte som att du helt plötsligt kommer springa på personen på stan om du bor över 40 mil bort från den. Så jag gick där och va ganska nöjd. Tills jag började köra runt i min fina bil varje dag. och lyssna på radion flera timmar om dagen. och då inse att programledaren eller vad man kallar det har exakt samma smeknamn som denna person. Kan ju säga att det är ganska svårt att sluta tänka på en person om du får höra det jävla namnet upprepas 50 gånger om dagen.

En önskan från mig till svensk radio: Sluta säg vad ni heter mellan varje låt. Det skulle göra mitt liv mycket bättre. Tack på förhand :)

Frustrerad_chey_93

tjena tjena tjena

Tog tag i mitt humör och gjorde de jag skulle, har nu duschat och ska bara klä på mig lite klädR så jag kan åka ner till centrum och försöka fixa ett nytt bankomatkort.. haha. Aja, det va så slitet så det va väl lika bra att jag bröt sönder det. Everything happens for a reason har jag hört : PppPp


Eftersom jag är världens mest seriösa människa så får ni se en jätteseriös bild.

blä

somnade om iallafall. Mamma kom nyss in och gnällde som vanligt. får väl gå ut men den jävla hundjäveln då för de hade hon ju inte kunnat göra själv om det va så viktigt att det blev gjort exakt precis nu i den här jävla minuten. 2 veckor kvar. sen falsterbo. sen slipper jag denhär "om du bor under mitt tak så gör du som jag säger" GNÄLL GNÄLL GNÄLL GNÄLL GNÄLL JAG LÄNGTAR EFTER ATT FLYTTA LÅNGT LÅNGT BORT FRÅN DITT JÄVLA TAK. bög

Rekord baby

Passar på att slänga in ett inlägg om gårdagens ridning medan jag kommer ihåg det! Kom upp till stallet ganska sent och de regnade fortfarande vilket sög men eftersom jag inte ville rida i ridhuset(och orkade inte släpa fram massa hinder heller..) så valde jag att rida utomhus iallafall! Man är väl en krigare?

Passade dock på att rida fram inne vilket gick bra, märktes att lördagens ridning givit resultat då hon va väldigt lugn, fin och avslappnad. Lösgjord och fin efter bara ett par minuter.

I början när jag hoppade så gick det väl sådär, hon va lite slarvig på hindrena och och slog i en del bommar, ville inte gå fram ordentligt och då blev inte distanserna särskilt bra heller. Sen bestämde jag mig för att så ville jag ju inte ha det och började rida ordentligt, va stadig i sitsen och skänkeln, satte henne inom den ramen där jag faktiskt ville ha henne och höll henne där. Vips så gick allting mycket bättre och allt bara flöt på!

Vi avslutade med att hoppa en liten "bana" (om man nu får kalla det för bana haha) på 125 cm och ett enkelhinder på 145 cm! Fina fina hästen, det va faktiskt höjdrekord, igen! ;) Inte illa för att vara vårt lilla fullblod, hon börjar äntligen bli en riktig liten häst :) (för att inte skapa förvirringar så får jag väl säga att Jossan och Frenchie är samma häst, bara jag och ägarna som kallar henne för olika namn haha )




Uppe med tuppen

Kom precis hem, eftersom jag är världens bästa vän så gick jag med på att gå upp vid 20 över SJU(!!!!) för att kunna åka och hämta hille och köra honom till stan så han kunde fixa biljetter till Swedish House Mafias spelning den 24 november eller vad han nu skulle göra. kom hem för en liten stund sen och va astaggad och helt bestämd på att jag inte skulle gå och lägga mig då jag piggnat till så mycket. Ah det gick ju asbra, hann sätta mig i sängen innan jag ville dö av trötthet så vi hörs lite senare igen hihihhi

Något jag borde tänka på lite oftare


HOOOMEEEE AT LAAASTTT

Kom precis hem från stallet, har inte varit hemma sen kl två idag så känns ganska skönt.. Dock blir ju updateringen här lidande av de då blogg.se (FORTFARANDE??? NI SUGER SÅ HÅRT) inte har fixat sin mobilapp till oss stackars människor som inte sitter vid datorn hela dagarna.

Mötte iallafall upp älsklingsnatta i stan och vi kollade runt lite och tog en fika, hittade dock inte dom conversen jag ville ha i rätt storlek vilket framkallade lite aggrodamp. Att De inte hade någon mat jag tyckte om inne på cappucino gjorde verkligen inte saken bättre men efter lite svärande och otrevligheter mot personalen (Förlåt i efterhand hehe) så bestämde jag mig för att tröstäta en brownie istället. Funkade inte jättebra men lite iallafall.

Efter fikan så åkte vi och kollade på en husvagn vi tänkte hyra när vi ska till Falsterbo för jag vägrar som sagt att tälta.. Den va precis de dom sagt om den så vi va nöjda och glada och skulle bara åka och ta ut pengar till dom då jag glömde de på vägen dit. Ah men visst, efter att ha åkt runt halva jävla Torslanda och testat bankomat efter bankomat och mitt kort vägrade fungera så ... ah, man kan väl säga att det va droppen som fick bägaren att rinna över efter alla fail idag. Avslutade det med att få ett jättefint aggroryck och bryta sönder kortet, fick ut lite ilska så det va ju skönt. Att jag numera inte har ett bankomatkort som fungerar, det är ju en annan femma. Så ni som inte tror att jag menar allvar när jag säger att man inte ska bråka med mig när jag är hungrig kan ju kolla på mitt bankomatkort : ))))))))

Avslutade dagen med ett toppenpass i stallet, allt gick så himla bra och hästen skötte sig utöver förväntan med att slå nya höjdrekord igen, duttig hezt! Träffade en ny tjej i stallet som red samtidigt som mig, otroligt trevlig och vettig människa, älskar att träffa såna människor i stallet! Det gör liksom hela stallbesöket lite trevligare.. :) Avslutade med att jag och Erica (jossans ägare) åkte och åt pizza i Lerum, vet inte något bättre sätt vi hade kunnat avsluta dagen på.. woop woop P.s ni får vänta tills imorgon om att läsa om ridpasset för orkar inte fixa alla filmer nu. D.s

Köpa eller inte

Funderar på att köpa den här söta klänningen från Nelly, tycker ni att jag ska slå till..?

Landa i ett hinderstöd är ju skön.....t

Eftersom jag är efterbliven och bara bråkar med denhär fittplattformen så får ni fina länkar att klicka på istället för att se filmerna. Har aldrig någonsin haft problem med att få upp en film på bloggen, kan någon få den här grejen att fungera som den ska innan jag får totalt psykbryt tack?


Hoppfilmen - http://www.videofy.me/v/554262

Och när jag trillar av, hehe - http://www.videofy.me/v/554248

Movietiiiime!

Har precis lyckats vakna till ordentligt, snart dags att skärpa sig med sovandet då jag börjar kl 7, sex dagar i veckan om bara tre veckors tid hehe... Iallafall så ska jag käka frulle nu, mums filliiibbaabbbaaaa, så jävla hungrig att jag skulle kunna äta upp en människa. hehe.

nä skämt åsido, skulle inte skriva om min hunger, tänkte bara säga att jag äntligen lyckats få ihop en okej film! Lite orytmiskt här och var men hon har verkligen kommit en bit på vägen !


Sista sprången på 3-kombinationen ligger på 115 cm och sista på 2-kombinationen ligger på 125 cm. Varsågod att kolla, njuta och säkert snacka en jävla massa skit som alla hästmänniskor är så bra på, BJUDER PÅ DE, SNÄLLT VA? PUSS PÅ ER NU MÅSTE JAG ÄTA INNAN JAG DÖR OSV OSV OSV

OKEJ NU FÅR JAG RÅDAMP PÅ VIDEOFYME, DEN VÄGRAR BEHANDLA KLART FILMEN ASSÅ ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHH DEN ÄR KLAR JAG LOVAR, JAG ÄTER NU SÅ HOPPAS VI DEN ÄR KLAR NÄR JAG ÄTIT , OKEJ ? BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG BLOOOOGGGGGGG SAAAAAAAAAKEEEEEEEEEEEEEER

Chillingmilling

Kom precis hem, har spenderat kvällen med favvoNatta och favvoboyZN. Har kollat lite masterchef(ovanligt va?) och även matchen(blä). Superduper kväll helt enkelt och nu ska jag och Natta ha mys här hemma hos mig ihihiihih, LOVAR att klippa färdigt filmerna nu direkt så kommer dom upp imorgonbitti för er :) Låter väl bra? Bjussar en söt bild på mig och natta också ,
Sov sött gullungar :*

häst är bäst

Precis kommit hem från stallet och hunnit möta upp natta, äta middag OCH duscha! duktigt vaaa??

Idag trotsade jag regnet och red ut med jossankossan, ville inte ha ett alldeles för intensivt pass idag då hon gick hårt igår och kommer göra det imorgon också. Skrittade väldigt mycket, travade lite på långa tyglar och arbetade sedan några få intervaller i galoppen där det enda fokuset va lång och låg! Tog hjälp av backarna för lite extra hjälp med lösgjordheten, tror aldrig jag hört henne frusta så mycket haha..! Det gick med andra ord väldigt bra och hon blev väldigt lösgjord och fin. Duktig pålle :)

Fixade sedan i stallet medan hon fick stå och torka, putsade av sakerna , sköljde benskydd och såna småsaker.. Sedan fick hon borstas av och få på sig täcket heheheh.


har äntligen fått tag i alla filmer också så de kommer upp så fort som jag klippt ihop allt! Puss babeees

Bild från senaste tävlingen

Myspys

Tippar på att jag är i stallet ungefär nu , eftersom jag sträckt mig i både armar och ben och min stackars rumpa så ska jag chilla på livet idag och rida ut på sötishästen. Hoppas att jag inte rider vilse bara hehe, ungefär såhääär söt är pållen när hon får komma ut och leka i vildmarken :*

Sista bildbomben för den här gången

SE OCH NJUT! (och lämna gärna kommentarer om vad ni tycker puss och hej)

.

Det är som att du lyssnar på mig när jag pratar men inte hör vad jag säger, som att du läser raderna jag skriver men inte förstår vad jag menar.

Gårdagens ridning

Har fortfarande inte fått alla filmer, bögelektronik som inte vill lyda, så tänkte att jag kan väl skriva lite om passet nu så får ni filmerna sen när de landat på min hårddisk.. : )

Började med att rida igenom henne lite, hoppa över ett litet kryss och arbeta med galoppen. Hon drygade lite i början med att försöka byta och hoppa omkring för att slippa undan men efter en tillsägning på skarpen så skärpte hon till sig riktigt ordentligt och galoppen blev väldigt fin! Hon bjöd framåt och jag fick ett stöd på bettet.

Huvudövningen idag va att träna på kombinationer då hon inte hoppat det så mycket och det måste sitta inför nästa helg då vi ska tävla. Hoppade alla hindren var för sig innan jag la ihop det. Hoppade igenom 3-kombinationen först (räcke-räcke-oxer) och det gick bra, fick fiffla lite med avstånden för att det skulle bli bra för henne. Idag tänkte jag nämligen inte på att ha de korrekta avstånden utan vi utgick från de och sen längde/kortade vi utefter att hon skulle kunna ta sig igenom kombinationen med så bra förutsättningar som möjligt. Jag la sedan ihop en liten slinga som bestod av lång anridning till en oxer på långsidan, rida igenom kortsidan och svänga upp mot 3-kombinationen som stog på diagonalen, rida igenom nästa långsida och vända upp på trippelbarren som stog på andra långsidan. Red igenom slingan några gången tills det satt och hon slutade slarva med benen. När hon slutat slarva och dra med sig lite bommar här och var så började vi höja hindren så småningom.

Hoppade de olika hindrena i olika följder för att hon inte skulle falla in i ett mönster. När jag va nöjd med det så byggde vi upp en 2-kombination på långsidan med räcke-oxer. Nu blev det lite svårare då hon försökte dra iväg väldigt mycket mot a-hindret vilket resulterade i en katastrofal distans och vi hoppade iprincip igenom det istället för över det.. Hon räddade dock situationen snyggt genom att klara b-hindret iallafall haha.. Jag fick skälla lite på mig själv också att vara noggrannare nästa gång och sätta den galoppen jag ville ha och hålla den stenhårt, inte låta henne springa iväg för mig och oj så fint hon hoppade då! Hon hoppade igenom båda kombinationerna jättefint, avslutade med att hoppa 2-kombinationen på 125 cm och detta utan några problem alls, duktig häst! Hon har aldrig hoppat kombination som är högre än 110 cm så det va ju ett fint framsteg.. : ) Hoppade även igen 3-kombinationen utan problem på 115 cm och det är jag också väldigt nöjd med med tanke på att hon bara hoppat 3.kombination 1 gång innan i hela sitt liv.. : )

Sen tog jag väl mig lite vatten över huvudet och tänkte att försöka går ju och höjde upp 3-kombinationen också till 125 cm, tji fick jag och jossan slängde in mig i hinderstödet istället för att hoppa över hindret.. hehe.. Blev ganska chockad, det va första avramlingen någonsin på henne haha. Jag gav det ett försök till men samma sak igen, då jag kände att hon började tveka (Känner när hon bara drygar men dethär va verkligen en tvekan från hennes sida, och inget hon gjorde för att vara dum) så bestämde jag mig för att sänka ner det och hoppa igenom det på lite lägre höjd så hon kunde få tillbaka lite självförtroende och då gick det jättebra! Hoppade igenom det på ca 1 meter och valde att avsluta där hon va nöjd och glad istället för att traggla uppåt igen då både hon och jag va trötta. Och min kropp va ganska mörbultat efter åkturerna ner i backen haha..

Så avslutningsvis så har jag kommit fram till att detta va det bästa och det sämsta passet hittills, hästen va duktig och gjorde svårigheter på en höjd hon aldrig gjort innan! Men det va ju inte så kul att bli avslängd heller haha.. Aja, egentligen så är jag väldigt nöjd! Det enda jag vill radera från gårdagen är blåmärkena på mitt ben och min blodsprängda nagel ;)

Redo för shortssäsongen

Måste ut med hunden innan mamma slaktar mig, hon tycker inte om när jag inte gör som hon säger hehe. Hatar att gå upp. har varit vaken ett bra tag men själva grejen att gå upp ur sängen och klä på sig osv osv osv är så jobbigt..

Råkade nyss slå med benet in i väggen. Inte jättesmart, blev lite påmind av gårdagens avflygning om man säger så hehe. Men det är fint, lite fashion sådär nu när man går i shorts var och varannan dag! Men vi hörs mer om en stund, måste springa iväg med monstret nu , pyzz

P.S

Eftersom filmerna tar tusen år på sig att färdas från nattas mobil via internet till min dator så kan jag inte göra klart mitt inlägg om dagens ridning på jossankossan så får göra klart det imorgon! Som belöning så kommer jag bjuda på en film som involverar mig landandes i ett stål-hinderstöd och vem vill inte se det? Puss på er babes D.S

FALSTERBO HERE WE COME

Datumen är satta. Resan är planerad. Campingen är bokad och betald. Imorgon kirrar vi husvagnen. 2 veckor kvar. är ni taggade eller? FÖR DE ÄR JAAAAAAAAAAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bajsinternet

Todde ju att jag skulle kunna uppdatera igår men nä, internet vägrade samarbeta haha.. Hade iallafall en jättemysig dag/kväll. Hur kan de gå fel med en bästa vän och massa fulla vuxna? Hahah .. Åkte direkt från Orust och är nu påväg till stallet för att rida jossan, ska bara hämta upp natta på vägen! Förhoppningsvis kan jag bjuda på både filmer och bilder när ja kommer hem, kan ju som sagt bara ladda upp från mobilen när ja är inne på appen och den fungerar fortfarande inte.. Fml. Och bara text är ju ganska tråkigt så vi hörs när jag kommit hem om några timmar, puzzzzz

Snyggbomb nummer 5

Ännu mer bilder, you liiikeee? :*

New in

Två älsklingar fick allt följa med hem från stan igår, det blev en orange skjorta från Zara och ett blått basiclinne från SOLO , vad tycks?

Sjung om studentens lyckliga daaar

Kom på att jag knappt visat några bilder från the happiest day in my liifeee, har inte så många men ett gäng mobilbilder på mig och mina älsklingar med halvkass kvalitet kan jag allt bjuda på!

Snyggbomb nummer 4

Johceane, 5 årigt Engelskt Fullblod

SÅDÄR JAA!!!

Har lyckats sätta in designen igen! Är otroligt stolt över mig själv. Ska fixa lite småsaker med den så de blir helt som det va innan men det har jag inte riktigt tid med just nu faktiskt.. Nu ser bloggen hyfsat bra ut igen iallafall och det är ju alltid något! PUSS BABES

HEJ HEJ

Rubriker suger verkligen. Ingen som har lust att komma på några bra rubriker jag kan ha på lager till framtiden? skulle va snällt tack.

Har hunnit med att gå en promenad med hunden och laga lite mat tills idag (våga vägra äcklig midsommarmat............). Så ja, midsommarafton idag då. Nu tror väl alla att jag som den artonåring jag är att jag ska ut och supa ihjäl mig idag meeen icke sa nicke. Jag ska åka ut till Orust och hänga med Anna och hennes familj hhiihhiih , myspys. Den enda släkten jag har inom mils radie är ju min moder och min broder och båda jobbar idag. Så då får man lov att flörta in sig hos någon annans släkt helt enkelt hehehe, nä men Annas familj e hur snäll som helst. Menar, dom står ju ut med mig.. ;) Och anna är ju bezt så det ska nog bli en helt awesome day!

Eftresom dom ska äta hederlig gammal midsommarmat som jag anser är ganska vidrigt, menar, vem tycker egentligen om sill och potatis?!?!? Så jag tar med egen mat, kyckling, pasta, sallad. Kan inte bli mycket bättre.. : ) Och eftersom blogg.se fortfarande tycker att jag inte ska kunna logga in på deras app så kommer de bli lite svårt att hålla uppdateringen idag , tar med mig datan så får vi se om jag har tid att skriva något under dagens gång. Kommer iallafall upp lite tidsinställda inlägg med bilder! Bättre än inget, right?

Jag ger upp

Ni får överleva tills imorgon utan design. Gjort är gjort och kommer aldrig tillbaka : PpPpp haha nä men ah, det går inte att ändra tillbaka mitt stora jävla fail så måste sätta in en ny design. igen. orkar inte med mig själv. så mycket för att försöka vara snäll håhå jaja, nu ska jag sova och tycka synd om mig själv. Lovar att kirra designen så fort jag vaknar imorgon..

SÅ JÄVLA OTEKNISK

Skulle försöka ändra färgen på kommentarstexten då ni fina läsare ansåg att man inte såg vad man skrev. Det verkar som att jag råkade radera hela min design istället.................. Eller är det bara så på min dator? KAN NÅGON KOMMENTERA OCH SÄGA OM MIN DESIGN ÄR HELT BORTA? brb dö för jag är så misslyckad hejdå

Gårdagen och dagen i bilder

CHACHA BLOGGEN!!!! Kom precis hem, satt och kollade massa masterchefavsnitt med Hille innan fotbollstöntarna invaderade och bytte kanal....... Det finns ingen ursäkt till att byta från världens bästa matlagningsprogram. Punkt slut. Satt kvar en stund till innan jag bestämde mig för att åka hem och göra lite nytta, dags att sortera lite bland alla miljoner saker man tagit hem. Bläääää

Vet att ni älskar bilder så här får ni några nya! Blandade bilder från både igår och idag.. : ) Hörs sen för nu ska jag ut i förrådet och sortera mina hästsaker som den nörd jag faktiskt är hehe


Hejhejhejhej

Får sånt dampryck, har inte kunnat logga in på blogg.se-appen på tre dagar, vettefan vad jag ska göra för att få den jävla skiten att fungera?!?!?!?!?!?!??? Bajs.

har spenderat hela dagen i stan med Sara! Vi strosade runt inne i stan i flera timmar och kollade och köpte lite fina saker också.. :) kan nog inte säga tillräckligt hur mycket jag älskar den här staden! Så otroligt underbart fin, speciellt en dag som denna då vädret va helt sjukt underbart..!

har hunnit med att lasta in mina sista saker från saras bil och handla också, duktigt va? Nu sitter jag iallafall och kollar masterchef med hille så får va inloggad på hemsidan på mobilen och det suger för allt är jättelitet och jag kan inte ladda upp bilder..

lovar att slänga upp massa bilder när jag kommer hem och kan sätta mig vid min älskade dator! PUUSSS ÄLSKLINGAR

Look at my horse

ÄNNU FLER BILDER JAG TYCKER OM PÅ JOSSAN OCH MIG HIHIIHIH VAD TYCKER NI? FEEEDBAAACKKK PLEEAASEEE (L)


SOOOOL

För första gången på evigheter så skiner solen i mölnlycke! Helt seriöst, ni däruppe i strömsholm ska INTE klaga på att det regnar mycket däruppe.. Kom och hälsa på mig så ska ni få se på mycket regn.

Iallafall så har jag precis hunnit med att gå ut med hunden på prommis, äta frulle och borsta tänderna. Använde till och med munkskölj, duktigt va?

Nu ska jag bege mig in till stora fina staden för att träffa Sara lite! Antar att de blir sista gången på ett bra jävla tag då hon drar till Norge för jobb och jag drar till Skåne.. : ( Aja, vi hörs lite senare!

Piggelin

vaknade precis av att någon körde med någon jävla maskin utanför, har dom inge vett i skallen eller? Klockan e förfan bara kvart i tolv, FOLK LIGGER OCH SOVER VID DEN HÄR TIDEN.

Såhär snygg och glad ser jag ut när jag precis vaknat, kunde ju ha varit värre tycker jag. Vad tycker ni? heheheeh måste ut med hunden nu säger mammsen, bäst att lyda så man inte blir utslängd eller ngt, hon är lite humörig min mami. Blogg you later : PppP

Snel hezt eta gres

Bara för att jag är på bra humör så får ni lite fler failbilder haha. Någon som är sugen på att jag rotar fram några till när vi ändå är igång..?

Löve maj friendzzz

Kom precis hem, skulle bara åka förbi lusen en sväng på vägen hem från lisas birthdaydinner men det slutade med att jag va där i flera timmar, som vanligt hehe. Tack för popcornen harry(Ron?) , guld värt.

Va ju iallafall på middag med tjejerna, gamla goda gänget :pPpp Nä nu ska jag försöka va lite seriös iallafall trots min trötthet. Vi grillade och hade de mysiiigt, sen åt vi typ världens godaste chokladgrej, de va SÅÅÅHÄÄÄR GOOOTTTT!!! Samtidigt som vi snackade massa gamla minnen och sådär, kvällen bjöd på otroligt mycket skratt, som de alltid blir med mina underbara vänner.

Sen hamnade jag i lusens soffa, som vanligt, ätandes , som vanligt he-he. Fick dom att kolla på masterchef också, bästa programmet som någonsin uppfunnits. Hur kan man inte tycka om masterchef? Någon därute som inte gör de? Kräver isåfall en kommentar med en väldigt bra motivering.. Aja, hoppas på att dom är lika fast som mig nu så man kan fortsätta kolla på det heheh.

Ett fåtal bilder klickades iallafall av under kvällens gång men är alldeles för borta i huvudet för att sätta mig och ladda över dom nu så de får ni i ett inlägg imorgon, OK??????? puzz

2 eller 3 år gammal bild på oss- Lisa, jag vet att du kommer bli arg för att jag la upp denhär bilden men det va typ den enda jag hade på oss alla tillsammans hehe älskar dig puss och kram hejdå(+ Mikaela som inte heller ville va med på ngn gruppbild på min dator................)

Ready set go

Tiden bara springer iväg och det är dags att dra och träffa lite efterlängtade brudar! Eftersom ni gillar bilder så kan ni få se hur jag ser ut ikväll hehe , har lite bråttom så hoppas två halvdåliga bilder duger.. hiihih PUSS!

Topp från Vero Moda, Shorts från BikBok och skärpet kommer från H&M

BONJOUR

Hatar rubriker, gör inte ni också de? Man tänker jättelänge för att komma på något riktigt smart, fyndigt och lite roligt och det bästa jag kommer på är goddag på franska? håhå jaja dehär kommer ju gå bra.


Kom precis hem från bästaste Anna! Stackarn har ju lyckats dra på sig körtelfeber och ligger mest hemma och dricker vatten och spelar mega run(haha) på mobilen.. Så jag åkte och hälsade på lite, satt och tjötade ett tag och gud vad jag har saknat henne! Alltid lika skönt att diskutera livet med en vettig människa som verkligen förstår sig på en, know the feeling?

För er som inte vet så är Anna en av mina närmsta vänner, en människa som jag verkligen kan prata om allt med och som jag aldrig någonsin har tråkigt med. Det är få människor som jag verkligen anförtror allt och hon är en av dom. Älskar henne och vet inte vad jag hade gjort utan henne hihihi. Tycker att alla kan klicka http://regretnothing.blogg.se och kommentera massa om att hon måste blogga mera så jag har något att läsa om när jag har tråkigt hehe ;)

Aja, nu måste jag iallafall duscha och göra såna där tråkiga saker som måste göras ibland om man vill vara fräsch. Och det vill jag ju faktiskt vara för ikväll är det födelsedagsmiddag för LIISAAA!! Ännu en av mina absolut bezta vänner i hela vääääärldeeeeeeeeen. It's a good day helt enkelt!

Bjuder på lite bilder av mig och Anna just nu så kanske ni får några snygga bilder av mig och Åke(lisa) när jag kommer hem ikväll, va sägs om de? :*

Looking pretty damn good

ÅÅÅHHH SNYGGVECKAN ÄR PÅ G!!!!!!!!!! skoja, men ah här är tio fina bilder till på mig och ''min'' pålle. 10 snygga bilder om dagen på my horzie fram tills söndag. Sen blire inga mer bildbomber innan jag fått tillräckligt många snälla kommentarer....hihihi

Me right now


Åsiktsinlägg - Skitsnack

Det älskade skitsnacket, vad är okej att säga egentligen och vad räknas som skitsnack och inte?

Man tycker ju att det borde finnas en gräns men som med så mycket annat så är denna gränsen olika för olika personer. Då jag tycker att detta är en otroligt intressant fråga så skulle det vara intressant att få höra vad ni där ute tycker om detta! Någon som har lust att dela med sig av lite tankar?

Medan jag väntar på alla intressanta comments så kan jag väl dela med mig lite av vad jag tycker om saken. För det första så har jag lite svårt att definera "skitsnack". För mig är det egentligen att säga saker som inte är helt sanningsenliga till människor om en person, den personen det handlar om är naturligtvis inte med och får därmed ingen chans att försvara eller förklara sig. Detta tycker jag är otroligt dumt, däremot kan jag inte säga att jag inte gjort det själv. Snackat skit har jag gjort många gånger i mitt liv men, ett stort men där, jag har blivit mycket mycket bättre på att inte göra det.

Nu kommer vi till min stora åsikt här som många säkert inte håller med om. Jag anser att du kan få tycka precis vad du vill om en människa, både positiva och negativa saker. De negativa sakerna tycker jag även att du har precis lika stor rätt att uttrycka som de positiva MEEEN du ska våga stå för det också! Om du tycker att någon är en patetisk liten bitch som är dum i huvudet så är jag helt okej med detta OM du vågar säga det till personen face to face och sen låta det va. Tycker du inte om någon, fine, men du ska inte låtsas att du gör det i personens närvaro och sen säga helt andra saker bakom ryggen på den för det är så otroligt töntigt, omgoet och falskt och tro mig, ingen tycker om falska människor. Där tycker jag att gränsen går till skitsnack, vilket är något jag börjar växa ifrån helt och hoppas att ni där ute också gör.. : )

Så min sammanfattning blir väl att du får gärna tycka jävligt dumma saker om en person om du kan säga det till personen i fråga och stå för det och sen låta den människan va, för det finns ju faktiskt ingen anledning att ha någon kontakt med en människa man tycker så illa om..?

VAD TYCKER NI?

Gomorron gomorrrooon

Såhär tidigt har jag nog inte vaknat sen jag slutade skolan. Känns fortfarande helt sjukt att jag slutat skolan 4-evaaahhh. Skyller på min äckliga hund som väckte mig, han är inte på min goda sida just nu.. blä.

Såhär känner jag för honom nu, med en lite surare blick.

*****Varning för fulhet********

Här har ni, några är roligare än andra, andra är fulare än några osv osv, hoppas ni tycker om dom hehe

Goooooooooooo Sverigeeeeeee!!!!

Har varit hemma hos min älskling hela kvällen med ett gäng muppar och har därav inte kunnat blogga lika flitigt under kvällens gång hehehe, hoppas ni överlever :)

Kollade för en gångs skull på fotboll och det va väl ungefär lika roligt som vanligt(Med tanke på att Sverige suger röv på fotboll, tacka vet jag ridning;)) men helt plötsligt så lägger dom mål? OCH SEN ETT TILL??? Vafan hände liksom haha..Aja, det kanske finns lite hopp för fotbollspojkarna också trots allt! Eller vad tror ni..?

Nu ska jag knåpa ihop lite bildinlägg till er som kommer upp under de närmsta dagarna, varva med fina och otroligt fula bilder. Egentligen så vill man väl inte visa alla såna bilder man jag skrattar när jag ser dom så varför inte dela med mig av roligheterna till er också? Man måste kunna bjuda på sig själv som man fått höra så många gånger om hihi.

Kände att majoriteten ville ha stora bilder i kommande inlägg och då blir det så också, ni bestämmer! :** (älskar kommentarer, kommentera kommentera kommentera, puss och kram och nyp i stjärten från mig och Runar)

En snabb fråga bara

När jag har såpass många bilder i ett inlägg så som det under detta, föredrar ni att jag har bilderna i miniatyrer så ni kan klicka och få dom större eller föredrar ni att jag har alla stora och man får scrolla nerför sidan för att se alla..?

                                                                   TELL ME !!!!!!

SNYGGBOMB

Precis som rubriken lyder så ska jag försöka mig på att göra en snygg bomb. Varför vara en terrorist med fula grejer när man kan ha snygga? : ))) haha nä okej, förlåt, man får inte lov att skämta om sådana seriösa ting har jag lärt mig en gång i tiden. Så gör jag de iallafall, dumma mig. ihihih.

Nä men för att förklara rubriken lite mer sanningsenligt så tänkte jag ge er en bildbomb! En bildbomb med bilder av mig och Jossan (Hästen jag hade hos mig under feb-juni i Strömsholm). Som bara är fylld med bilder som jag tycker om!

Som kompensation så får ni en bildbomb med failbilder lite senare ikväll.. tror det kommer vara ganska uppskattat och tro mig, har gott om såna bilder med ;)


P.s eftersom det är en del bilder så delar jag upp dom på några inlägg, men det är väll okej babes?D.s

P.s 2 Klicka på bilderna för att se dom i större format! D.s 2

Frustration

Blogg.se, jag är jätteglad över att ni äntligen fått tummen ur och uppdaterat er sida, plattform, app. Däremot så är jag otroligt besviken, frustrerad och irriterad över att inget av det numera fungerar. Kan inte göra någonting förutom att skriva. inga bilder, ingen app, inte fixa arkivet, inte kolla kommentarer OSV OSV OSV OSV OSV. fml

I en värld utan gps

Jag skulle ju köra till nattas jobb, har bara varit där ngn gång innan och har då använt gps i mobilen. Då har de tagit ca 20 minuter. Idag fungerade inte min gps men jag bestämde mig för att hitta iallafall. Det gick ju.... Sådär. 1 TIMME senare så va jag framme, 3 gånger så lång tid som vanligt haha.. Det va länge sen jag svor så mycket bakom rattenkan jag ju säga : ))

Då fick jag äntligen köpt mina jordgubbar och körde sen natta til centralen så hon kunde komma hem.. Nu är även jag hemma igen och tänker njuta till fullo av mina jordgubbar som jag slösat bort massa viktig tid i mitt liv och massa ansträngning för att få.

puss och kram och nyp i stjärten

Tjena tjena tjena

Promenerat med vovven i en halvtimme och har till och med hunnit slänga i mig en snabb frulle, så nu känner jag mig lite lugnare.. haha. Utan mat så är jag ett monster, men seriöst. Fortfarande tjurig över att blogg.se alltid ska krångla. Någon som har förslag på en bättre plattform kanske..?

Nu måste jag iallafall åka, har lovat natta att åka och köpa jordgubbar av henne och köra henne till centralen när hon slutat. Hur bra vän är inte jag då ? ;)

Hörs senare när blogg.se förhoppningsvis har fått sitt shit together :*

Död åt Blogg.se-appen

Helt seriöst? VAD ÄR ERAN APPS PROBLEEEEM?? Och ja jag har stängt ner den, uppdaterat den, tagit bort den och laddat ner den igen och ingenting fungerar? Nu kan jag inte ens logga in? JAG BLIR SÅ FRUSTRERAAAAD!!!!!!!! Har försökt blogga hela förmiddagen men eftersom jag inte haft tillgång till dator så har de ju inte gått så bra.

Önskemål från mig: Gör att appen fungerar. Tack och hej

Uppdaterar om en stund igen, måste gå ut med hunden och promenera av mig lite ilska...............

Onda varelser

Måste nog säga att jag är en hundmänniska till 100%. Katter är onda varelser som rivs, punkt slut. Dessutom så måste man spotta över axeln varje gång en svart katt springer över vägen och de är ju jättedrygt..

MEN det finns faktiskt 2(!!!!!) katter i hela universum som har mitt godkännande. Den ena katten är Allan , en av våra trogna stallkatter i strömsholm och den andra katten heter Pelle och är lisas katt. Eller hon har två men den andra är ond och rev mig mellan ögonen en gång, vem gör så liksom? Jaja tur att Pelle är snäll iallafall, bjussar två bilder på honom.
PUSS


CHILLKVÄLL

Nu ska jag beskriva något av de bästa som finns i mitt liv. Och detta är alltså kallat chillkväll (fyndigt vaaa).

Det består kort sagt av att jag och min bff Lisa, eller som ja kallar henne, Åke, kirrar godis, fruktsallad, massa filmer att kolla på och varsin soffa att sova i. Och sen bara NJUTEEEER AV TILLVARON!!!!!

Hur bra lät inte de då? Hur många är avis at The moment?

P.s natta, jag ångrar som fan att jag inte åkte och köpte jordgubbar hos dig, alla som fanns på Coop hos mig va mögliga så fick klara mig utan.... D.s


Falsterbo is getting cloooseeee

Falsterbo närmar sig med stormsteg! JAG ÄR SÅ SINNESSJUKT TAGGAD!!!!!!! En av de bästa veckorna på hela året,, utan krydd. Massa dagar fyllda av häst och fest, de två bästa sakerna i livet.. ;)

Nu verkar de även som att vi kanske har löst dedär med hur man ska bo, vi har antagligen en husvagn vi kan hyra nu *peppar peppar*, dedär med att tälta suger ju mest i hela världen och jag totalvägrar att göra de.. Betalar hellre lite extra för att få sova i något lite mer sängliknande och faktiskt kunna använda vatten och värme och såna där små detaljer hehe..
Någon där ute som kanske tycker om att tälta? Kan du inte snälla snälla slänga in en kommentar med VARFÖR? Jag fattar verkligen inte grejen med de.. haha


Ni får en gammal bild från Falsterbo (Foto av Jennie Jeffberg), underbara plats. Några andra som ska dit..?

Allan, f- 17 december 2005

Lovade ju att slänga upp lite bilder på min vovve för de som är intresserade! Han fyller alltså 7 i december och i Februari nästa år så har vi haft honom hemma hos oss i hela 7 års tid, inte illa va.

Allan är JackRussel/Tibetansk Spaniel och mer information tror jag verkligen inte att någon är intresserad av att höra så här kommer lite bilder istället!

Klicka på dom för att se dom i större format.. :)


Studentlivet

Alla som har gått på internat eller precis har flyttat hemifrån lär ju känna igen denhär standardmiddagen?

Köttbullar och makaroner, kan inte bli bättre.. ;)

 


Nya godingar i garderoben

Kom precis innanför dörren, är lite lagom blöt från att ha varit ute och promenerat med hunden i regnet..

Iallafall så va jag ju innan min hundpromenad inne i stan med Lisa! Va väl inne i 2-3 timmar och kollade runt i affärer. Hann även med att äta på donken men det är väl ändå standard? haha.. Det va ganska lagom väder att shoppa i, det va varken för kallt eller för varmt!

Jag är verkligen en sån människa som inte tycker om att shoppa egentligen, det är jobbigt, man måste trängas med folk, stå i köer, det blir varmt, man måste bära runt på massa påsar och hur kul är det egentligen att stå i ett trångt provrum och byta kläder femton gånger?
vad är era åsikter om shopping? Någon som tycker som mig kanske..?

Men som sagt, idag va en bra shoppingdag då jag hade världens bästa sällskap med mig, det va inte särskilt mycket folk ute och temperaturen va alldeles alldeles lagom. Detta resulterade självklart i lite nya kläder till mig hehe och snäll som jag är så får ni lite bilder från dagens inköp!

Orange, ärmlös skjorta från SOLO
image description

Vit, ärmlös skjorta med spets på övre delen av ryggen från Vero Moda
image description

Vitt linne från BikBok
image description

Beiga och svarta shorts, även dessa från BikBok
image description

Ready to go

Då har jag käkat frulle, kollat det obligatoriska avsnittet av masterchef (är lite besatt hehe) och hunnit göra mig iordning tillräckligt mycket för att våga visa mig ute. De vill säga borstat håret, tänderna och tagit på mig kläder haha..

Ska åka in till stan med min best friend Ever aka Lisa aka Åke, har saknat henne som in i helvete så det ska bli skönt med lite catch up osv, med tanke på att vi alltid failar med allt när vi är tillsammans så blir de säkert en lika spännande dag som vanligt : ))))))

Kör en lika enkel outfit som vanligt med svart tröja från bikbok och jeans från cheap monday. Matchar de med mitt vackra osminkade ansikte och hög hästsvans(som den nörd jag är)

Vad tycker ni om att gå osminkad till vardags? Brukar ni sminka er varje dag eller kanske bara till feezzzt? TELL MEEE

Hörs sen babes!

 


TÄVLAR HOS WWW.PONNYSANNING.COM

Jag är med i Ponnysannings tävling angående dessa snygga ridbyxorna, håll tummarna för mig!
http://www.ponnysanning.se/?p=8544#comments

Johceane f- 07

HEJ, kom på att jag skrev att jag va hästlös för tillfället och då kanske någon undrar vad det är för häst jag blivit av med? Ni som inte följt med från den gamla bloggen får ett inlägg därifrån som kort och gott beskiver min resa med ett femårigt fullblodssto med ibland alldeles för mycket egna åsikter.. ; ) LÄS OCH NJUUUUUUUT (Och som vanligt, undrar ni något så är det bara att slänga in en kommentar! )


Eftersom jag sa igår att jag skulle skriva lite om Jossans tid här hos mig så får jag väl helt enkelt ta mig i kragen och göra de



I början av februari dehär året så fick jag upp en liten, ganska mager lurvboll. Det va en väldigt söt liten häst som för tillfället inte va så mycket för världen och den långa vintervilan hade väl satt lite spår i fullblodsskallen haha.. Det va en häst med ett otroligt skarpt psyke som ibland va väldigt svår att arbeta med men när man fick henne på sin sida så gick hon genom eld och vatten för en.


Efter några veckor så hade iallafall lite päls och man försvunnit vilket ökade helhetsintrycket en aning. Kroppen fanns det dock fortfarande myyycket att ändra på!


Varje dag så kämpade jag med denna bestämda och ibland väldigt ilskna dam, det har varit otroligt mycket blod, svett och tårar MEN även otroooliigt mycket skratt och lycka.. : ) Ridpassen hade väldigt olika resultat hela tiden och från att gå väldigt trevligt kunde hon när man minst anade det få totala ryck där hon kastade sig runt omkring..  Hoppmässigt så va hon från och till trevlig, hon tyckte ju de va kul! Tekniken fanns dock inte riktigt där, frambenen hängde lite här och var och ryggverkan var nästan likamed noll ibland.


Med hjälp av mina tränares tips och idéer och min egna envishet och vilja att göra framsteg så började en trevlig liten ridhäst att utvecklas på riktigt! Hennes utbrott kom allt mer sällan och hon började utveckla en bärighet i sig själv!


De sista 5-6 veckorna så va det mycket finlir som gällde. Hon skulle sätta de sista musklerna, gå upp de sista kilona och utveckla sin hoppteknik ännu lite mer. Med hjälp av en equitherapeft(nä jag kan inte stava till de tyvärr, hoppas ni överlever) så fick vi loss henne i kroppen och 2 veckors sista jobb på det och det mesta föll på plats! Hon är otroligt rund och fin i kroppen, välmusklad och börjar hoppa otroligt fint genom hela kroppen! Nu går hon 110-cm på tävling utan några problem och kan bära upp sig fint i alla tre gångarter med ett lugn som inte fanns innan. Jag är så otroligt nöjd med Jossans utveckling och hoppas och är väldigt säker på att hon bara kommer att fortsätta utvecklas mer och mer nu när hon är hemma hos sina ägare igen!


Vill ni fortsätta att läsa om jossans resa så är det bara att klicka er in på ägarnas blogg,  www.fullblodsbiten.blogg.se !

Nu blev det inte så mycket text som jag tänkte men är det något ni undrar så är det bara att kommentera.. Och bilder säger ju trots allt mer än tusen ord, right.. ?

Obligatoriska morgoninlägget

Ja nu när jag för tillfället är helt hästlös så sover jag till 11-12 vaaarjee dag. Inte bra haha.. Men det är ju så himla skönt att sova!

Nu har jag varit hemma i 4 dagar, då jag gjort saker hela tiden känns det som de dubbla. Men inget negativt i de, vill ta vara på den sista tiden här hemma. om ca 4 veckor så är jag bosatt i skåne, 20 mil hemifrån. 50 mil från Strömsholm. Det är ganska många mil..

För er som Inte hängt med i svängarna så bor jag i mölnlycke, ca 1 mil utanför Göteborg men de senaste 2 åren så har jag bott i Strömsholm och läst på ridsportgymnasiet där. Det ligger ca 10 mil från Stockholm/2,5 mil från Västerås. Om några veckor flyttar jag till Klippan som ligger ca 3 mil utanför Helsingborg haha.

Men som sagt, jag försöker verkligen bara följa min instinkt just nu för den senaste tiden så har det gjort mig så mycket lyckligare och mer nöjd här i livet och det är väl ändå det som räknas? Att försöka göra alla andra nöjda kommer i slutändan Inte göra dig nöjd.
Någon som känner igen Sig?

Skit i vad andra tycker, det är era liv och er uppgift att skapa en mening med era liv. Helst en mening som gör er nöjda också.. ;)

känner att det blev ett jävligt flummig inlägg, tänkte ju egentligen bara kika in och säga godmorgon haha.. Jaja hoppas ni överlever , nu ska jag äta frulle och förbereda mig för en tripp in till stora staden, blogg you later :*

 


Spela Allan

För er som inte vet om de så har jag även en hund här på hemmaplan! Allan heter han och i december så fyller han 7 år, har haft honom sen han va 8 veckor gammal så han har hängt vid min sida ett bra tag.. : ) Eftersom jag flyttade ifrån mitt sovsällskap i Strömsholm så får vovven agera sovsällis istället, Inte lika mysigt kanske men man känner ju sig hyfsat trygg iallafall haha

Tänkte slänga upp lite bilder på honom imorgon, va sägs om det?


Någon som ställer upp?

Ingen som har lust att lägga ut x antal tusenlappar och köpa dehär till mig? Ingen, aboslut ingeeen?

Nä tänkte väll de..

Kavaj från Animo, hjälm från Samshield och stövlar från Veredus för de som undrar hihi



True story bro

Älskar att kolla runt på 9ag och existenz när jag inte har något bättre för mig, det är så sjukt roligt. Hittade nyss dagens roligaste bild hahaha, TRUE STORY

Nytt liv, Ny blogg

Alldeles första inlägget på min alldeles första alldeles egna blogg.

Ni som inte har följt mig på min och Hannes blogg, www.josgeb.blogg.se, kan väl få en liten presentation.. : )

Linda Johnsson heter jag och i höst så fyller jag 19 år. Jag har precis tagit studenten från Strömsholms ridsportgymnasium och är nu hemma i Mölnlycke där jag bor med my motha and my brothaaaa. Jag är väl en helt vanlig tonårstjej (kan vi låtsas iallafall, lär ni känna mig så kommer ni fatta att jag e skitkonstig :PpPp hehehe nä men de ska man va). Jag sysslar självklart med hästar och har gjort de från och till sen jag va hyfsat liten. Inte för att jag e så stor nu heller men några år äldre är jag iallafall. Under året så har jag haft en unghäst hos mig som jag med hjälp av tränare har utbildat och tränat/tävlat litegrann. Vill ni läsa om hur det gick så är det bara att gå in på www.josgeb.blogg.se och klicka in på kategorin ''Projekt Jossan''.

Utöver hästarna så tycker jag (självklart) om att festa, vara odräglig, shoppa, umgås med kompisar, kolla film, hitta på hyss, äta godis, skratta, dra dåliga skämt, ta snygga & fula bilder på migsjälv och massa massa meeeeeer.

I juli så börjar jag arbeta som hästskötare på Stall Forsgård (Niklas & Jenny Arvidsson) i Skåne och blir då tvungen att flytta neråt i landet, jag som nyss flyttade hem... haha , men det ska nog bli bra! Det är en otroligt trevlig familj med otroligt fina hästar så jag är mer än taggad.


Nu orkar jag inte skriva mycket mer just nu så bjussar på lite bilder så kanske ni får en liten inblick i mitt liv iallafall! (Och i mitt snygga utseende, varsågod på förhand)


Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus